Bestellen en Betalen

Hoe kan ik betalen

Nederland iDEAL Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Belgie Mister Cash/Bancontact Met Mister Cash/Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Betalingen gaan via de betaalkassa van Mollie. Dit betrouwbare en SSL-beveiligde kassasysteem voldoet aan de hoogste veiligheidsnorm voor betalingsverkeer.

CREDIT CARD/PAYPAL Betalingen voor creditcard gaan via de website van Paypal. Als u een Paypal account heeft kunt u deze direct gebruiken. Het is niet noodzakelijk om een Paypal account aan te maken om via creditcard te betalen.
 

Orderbevestiging per e-mail

Nadat u uw bestelling heeft afgerond, ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website ingeeft! Mocht u toch geen email hebben ontvangen, neem dan gerust even contact op met onze klanten service.

 

Veilig betalen

De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door StyleShops.nl worden gelezen of anderszins worden achterhaald.

 

Prijzen

Al de op deze website getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW.